TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 300 lei | MOSTRE GRATUITE la fiecare comandă | Cele mai RENUMITE Branduri Coreene

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Despre noi

Dolly Skin

DollySkin.ro s-a născut din pasiunea pentru frumusețe naturală.

Pentru că este important ca tot ce utilizăm pe pielea noastră să fie de cea mai bună calitate, iar experiența procesului de îngrijire să fie un moment plăcut în fiecare zi, produsele cosmetice coreene au fost răspunsul pe care îl așteptam.

Pentru că industria cosmetică din Coreea de Sud este cea mai mare din lume, iar atenția femeilor coreene acordată frumuseții este de cea mai mare importanță, produsele provenite din această zonă se remarcă prin calitate, inovație, eficiență, ingrediente atent selecționate și un ambalaj unic și deosebit. În ultimii ani, Coreea de Sud a dat trendul în cosmetică și tot mai multe companii occidentale au început să se inspire din produsele inovatoare lansate de țara est-asiatică.

În portofoliul DollySkin.ro veți găsi cele mai renumite branduri coreene și produse atent selecționate pentru a oferi clienților noștri experiența coreeană veritabilă. Pentru că produsele cosmetice coreene sunt o adevărată experiență.

De ce Cosmetice Coreene?

Femeile din Coreea de Sud – și Asia de Est în general, sunt renumite pentru atenția și importanța pe care o acordă frumuseții. În Coreea de Sud, femeile pun mare preț pe frumusețea naturală, iar o piele frumoasă, radiantă, fără cusur necesită minimum de machiaj. Motto pe care Dolly Skin îl susține și îl promovează prin produsele sale.

Tocmai cu acest obiectiv în minte, cosmeticele realizate în această zonă sunt create pentru a spori, perfecționa și evidenția frumusețea naturală a femeii, dar mai ales pentru a o prelungi. Nu e întâmplător faptul că femeile est-asiatice par fără vârstă.

Ingredientele naturale sunt nelipsite din produsele cosmetice coreene, la fel și beneficii precum factor de protecție solară – pentru că o piele albă, imaculată reprezintă noblețe; efect anti-rid, hidratare și hrănire se regăsesc în majoritatea produselor de îngrijire a pielii.

Dolly Skin
Dolly Skin

Ce mărci se regăsesc în oferta Dolly Skin și de unde provin ele?

În boutique-ul DollySkin.ro se regăsesc cele mai reumite mărci din Coreea de Sud precum Missha, Etude House, Innisfree, Petitfee, TonyMoly, Holika Holika, Dr. Jart+, Laneige. Pentru că dorim să oferim cele mai noi produse și inovații, magazinul DollySkin.ro este în cotinuă dezvoltare, iar oferta de branduri se lărgește pe măsură.

Toate produsele din oferta DollySkin.ro sunt autentice și provin din țara de origine.

Primește notificare Te vom informa când produsul revine în stoc. Te rugăm scrie-ți adresa de email în caseta de mai jos.